CANLI DESTEK

Rehbersiz ODTÜ Ziyareti Randevusu Al

Değerli Rehber Öğretmenlerimiz,

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı güz dönemi itibariyle kampüsümüzü görmek isteyen aday öğrenci ve öğretmenlerinin ODTÜ'ye girişlerini sağlayabiliyoruz.

Alacağınız randevu rehbersiz ODTÜ ziyareti içindir. ODTÜ ziyaretinizde kampüsün sosyal alanlarında serbest zaman geçirebilir, öğrencilerinizin kampüs deneyimi yaşamasını sağlayabilirsiniz. Bölümlerde ders ve sınavlar devam ettiğinden, serbest zaman geçirdiğiniz dönemde derslerin aksamaması için bölüm binalarına girmemeniz gerekmektedir.

Aşağıdaki formu doldurarak ODTÜ ziyaretinizi planlayabilirsiniz. ODTÜ ziyareti giriş izni için bulunduğumuz tarihten en erken 7 gün sonrasına, en geç 35 gün (5 hafta) sonrasına randevu alabilirsiniz. Randevu saatleri 9.30'da başlayıp 1 saatlik süre ile planlanmakta, son randevu 16.30'da alınabilmektedir. 35 günden daha ilerideki tarihler randevu alımına açık değildir.

Örneğin 15 Aralık 2023 cuma günün için randevunuzu en erken 10 Kasım 2023 saat 00.00'da alabilirsiniz. Önümüzdeki 35 gün (5 hafta) içinde randevu oluşturabileceğiniz herhangi bir tarih ve saat göremiyorsanız bu; o tarih ve saatte diğer kurumların randevusu olduğu anlamına gelmektedir.

Saygılarımızla.

ODTÜ Tanıtım Ofisi