CANLI DESTEK

İlk 1000 Tanıtım Programı Başvuru Formu

Sevgili Öğrenciler,

YKS sonuçlarına göre, sıralamanız SAY ve EA alanlarında ilk 1000, SÖZ ve DİL alanlarında ilk 50 öğrenci arasında yer alıyorsa, İlk 1000 Tanıtım Programı'na katılmak için lütfen aşağıdaki başvuru formunu eksiksiz olarak doldurun. Formda belirttiğiniz iletişim bilgisi aracılığıyla tarafınıza ulaşılacaktır. Bilgileriniz üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.

ODTÜ'nün ilk 1000'deki öğrencilere verdiği başarı burslarını görmek için bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlk 1000 tanıtım programı: ODTÜ tanıtım sunumu, kampüs turu, yurt ziyareti ve ODTÜ akademisyenleri ile görüşme etkinliklerinden oluşur.

26-27-28-29 Temmuz ve 1-2 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan ilk 1000 tanıtım programı belirtilen günlerde saat 10.00'da rektörlük binası önünde başlayacaktır.

Hepinize şimdiden başarılar diliyoruz.

ODTÜ Tanıtım Ofisi